Ţepuiţi cu festivalul: Spectatorii care au vrut să meargă la festivalul din Șuncuiuș nu și-au primit nici acum banii înapoi

După cum Bihorel a mai zis-o, Festivalul de la Şuncuiuş, programat între 29 aprilie şi 1 mai, a fost un „epic fail”, cum ar zice tinerii care abia aşteptau să se zbenguie pe muzică electronică lângă Peştera Unguru Mare.

Din lipsă de autorizaţii, evenimentul nu s-a mai ţinut, lucru pe care organizatorii, ascunşi în spatele aşa numitei firme Spinline Entertainment, l-au anunţat cu doar o zi înaintea datei de începere, dând vina pe „articolele cu ton negativ” şi pe autorităţile locale.

Tot atunci, au precizat că persoanele care şi-au cumpărat deja bilete în avans – cu 30 lei în loc de 45 lei, cât ar fi urmat să coste la faţa locului – îşi vor putea recupera banii. Ei bine, asta nu s-a întâmplat nici după o lună. Doi juni păţiţi l-au sesizat pe Bihorel, spunând că şi-au cumpărat biletele de la un anume Darvai Tamas, un orădean din grupul organizatorilor, dar că nu l-au mai găsit pentru a-şi recupera banii.

Se pare că în situaţia lor mai sunt şi alţii, inclusiv din Satu Mare. Mai mult, pagina de Facebook a evenimentului a fost ştearsă de-a binelea, iar organizatorul şi-a închis telefoanele. Nu aşa se face când dai ţeapă?


*
*