Ţeapă după ţeapă. Atenție, impostorul Florin Marcel Manciu se folosește în escrocheriile sale și de numele Electrica! (FOTO)

BIHOREANUL vi l-a prezentat săptămâna trecută pe orădeanul Florin Marcel Manciu, judecat pentru înşelăciune în formă continuată fiindcă a pretins şi primit bani în numele emisiunii Acces Direct de la Antena 3 şi al călugărului Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni.

Tânărul se folosea de fel şi fel de metode, cerând bani, de pildă, inclusiv pe motiv că mănăstirea ar fi ars. După apariţia articolului, o cititoare a semnalat redacţiei că Manciu are şi altă metodă de operare, folosindu-se şi de numele Electrica.

Luna aceasta, escrocul a lipit prin scări de blocuri din oraş anunţuri scrise de „SC Electrica Service Bihor” prin care îndemna locatarii să sune la un număr de mobil, 0752639940, pentru a încheia „contracte de service”, nu se ştie pentru ce, în caz contrar riscând „rezilierea contractului”, şi sugerând că ar fi vorba despre contractul pentru furnizarea de energie electrică.

Ca să convingă credulii, s-a semnat „director regional Electrica Bihor, Marcel Manciu”, şi culmea e că şi-a şi înfiinţat o firmă cu acest nume, pretinzând că se ocupă cu „producţia de energie electrică”, folosind ştampila şi pe anunţurile respective. Deci, orădeni, fiţi cu băgare de seamă! Şmecherul vrea să vă ia banii şi se foloseşte şi de lumină ca s-o facă…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Radinoiu adriana | 20 august 2019 20:26

    A fost la mine azi,dar după vreo 10 min luându-se l m ai tare a zbughit o pe USA!atentie ca lucrează mâna n mâna cu cineva de la electrică,a sunat in fata mea la un nr de tf de pe factura a și vb și culmea când a venit la mine știa de o sesizare pe care o făcusem la electrică!

  2. >> Postat de Gal Eleonora | 24 iulie 2019 08:14

    La Mititica cu escrocul !

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale