Scurgeri la Poliție. Din alea nasoale

Până acum credeam că formele de încălzire a populației sunt cele clasice: termoficare, lemn, peleți sau gaz. Am aflat de curând că, datorită amabilității Poliției, oamenii se pot încălzi și cu dosare și documente clasificate.

Adevărul este că nimic n-are putere mai mare decât un dosar cu șină care e plin de ștampile provenite de la organele de Poliție.

Povestea e simplă. Un depozit de cherestea usucă scândurile cu aburul produs prin arderea unor dosare de la Poliție. Prin asta se asigură confidențialitatea datelor din dosare.

La Poliție, însă, buba e mare, pentru că astfel de documente trebuie distruse prin tocare și n-au ce căuta pe mâna civililor.

Se pot face câteva observații despre această întâmplare năucitoare:

1. La aflarea veștii că au apărut scurgeri, mulți angajați s-au temut că va urma un control medical.

2. Bine că Poliția poate să-i toace pe infractori, dar se moaie când e vorba de un banal dosar cu șină.

3. De acum înainte, pentru păstrarea confidențialității, procesele verbale vor fi incinerate înainte de completare.

4. Polițiștii se apără spunând că oricum, la cât de urât scriu, nimeni nu poate să descifreze datele personale ale celor amendați.

5. S-a propus ca sediul Poliției să fie debranșat de la rețeaua de termoficare a municipiului și să fie instalat propriul cazan de încălzire. Pe lângă dosare vechi și procese verbale, vor putea fi distruse și o mare parte a lucrărilor de doctorat suspecte de plagiat.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de V&R&C | 26 iulie 2019 00:30

    Mor de râs … Oare Victoras și Rengle și Camelia s-au gândit să nu le fie frig orădenilor? Întreb și eu pentru un prieten…

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale