Ţărănistu’ lu’ Gabor: Un fost candidat la Primărie s-a specializat în afaceri imobiliare cu romi

Vi-l mai amintiţi pe Decebal Hanaş, ridicolul candidat al PNŢCD Bihor la funcţia de primar al Oradiei din 2008, implicat în primăvara aceluiaşi an într-o trânteală imobiliară având ca scop retrocedarea către un moştenitor inventat a spaţiului în care se află cunoscutul magazin Dioda şi apoi revânzarea lui către un ţigan ciotârnar, pentru a i se pierde urma?

Ei bine, Hanaş pare că s-a specializat în afaceri imobiliare dubioase alături de romi, nu doar în Oradea, ci şi dincolo de graniţele Bihorului. O orădeancă pensionară stabilită la Timişoara s-a plâns că după ce a dat un anunţ că vrea să-şi vândă casa din Oradea, la poarta ei s-a prezentat un ţigan din Oradea, cu care a refuzat să facă tranzacţia, după care acelaşi individ, avându-l alături pe Hanaş, a intrat peste ea în casă şi a terorizat-o că dacă nu-i vinde locuinţa îi va da foc.

Cum femeia a apelat la mascaţi, n-ar fi exclus ca dubiosul avocat să apară în faţa judecătorilor şi de partea cealaltă a barei, unde stau inculpaţii.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de tina | 23 iulie 2013 19:04

    D-nul din imagine nu este avocat , desi si-ar dori acest lucru sens in care practica in mod nelegal avocatura fiind inscris in Baroul penal a lui Bota . Escrocii se plimba in deplina libertate !!!!