Viceprimar cu stresuri: Ovidiu Mureşan, enervat la culme că un paznic nu l-a recunoscut

Pentru un politician, cel mai mare dezavantaj al notorietăţii este să… nu fie recunoscut. Viceprimarul Ovidiu Mureşan a rămas fără cuvinte marţea trecută, când, la intrarea în Ştrandul Municipal, unde urma să dea lovitura de deschidere a campionatelor naţionale de beach-volley, paznicul l-a oprit în poartă, întrebându-l de bilet ca pe un muritor de rând.

Dialogul care a urmat a fost halucinant. „Cum, nu mă cunoşti?”, s-a şocat vicele. „Nu. Cine sunteţi?”, a întrebat portarul. Convins că ignoranţa portarului e o excepţie, Mureşan s-a întors revoltat către casieriţă: „Doamnă, spuneţi-i cine sunt eu!”. Atâta doar că răspunsul l-a şocat. „Nu ştiu, domnule!”, a răspuns plin de candoare femeia. Cu nervii întinşi, pesedistul şi-a declinat, tunând şi fulgerând, calitatea oficială. „Sunt viceprimarul Oradiei! O să văd eu cine v-a pus aici, dacă nu ştiţi nici măcar atât”, a ameninţat el îndepărtându-se în grabă.

Mai bine, însă, că a plecat. Căci dacă auzea raportul telefonic al incidentului, precis făcea apoplexie: „Să trăiţi, şefu’! Vedeţi că l-am supărat pe Mircea Mălan!”.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de D2D | 24 iulie 2013 09:05

    aceasta situatie reprezinta un umor romanesc asemanator comediilor lui caragiale.

  2. >> Postat de lol | 23 iulie 2013 01:42

    da totusi cine i papagalu ala cu fata de trompeta?