Suporteri, nu disperaţi: fotbalul cu piciorul a încăput pe mâini bune!

Emoţii mari în rândul suporterilor care au aflat că primarul Bolojan a decis să nu mai bage bani în FC Bihor. Că primarul regretă gestul a mărturisit-o chiar el: „Regret că n-am luat decizia de renunţare la clubul FC Bihor în data de 8 iunie 2008. Adică în prima mea zi de mandat”.

Să vedem însă ce-i de făcut. Situaţia nu e chiar atât de gravă din moment ce Consiliul Judeţean a anunţat că se va implica în susţinerea clubului. Or, se ştie că acolo unde pune Consiliul mâna, şi-a băgat şi Dumnezeu piciorul.

Însuşi Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că nu poate fi atât de mizerabil încât să renunţe la club. Nu şi-a dus gândul mai departe să ne spună cine e mizerabilul, deşi eu bănuiesc că ar putea fi un tip din zona Birtinului.

În sfârşit, veştile bune continuă în cascadă, în proiectul de salvare a mai fost implicat şi Puiu Lucian, şeful tuturor patronilor din Bihor. Mai urmează să-i aducem în noul comitet pe Iuliu Delorean şi Mircea Matei, şi ne vom întoarce la tradiţii, adică prin anii 2000, când la un fotbalist erau 15 chibiţi remuneraţi.


*
*