Stimă… suedeză: Mesajul „pestriț” anti PSD scris în cartea de onoare a Oradiei

Sala mare a Primăriei Oradea a găzduit săptămâna trecută o expoziţie rarisimă, cu coroana, mantia şi sceptrul Regelui Ferdinand, eveniment care a adunat aproape 3.000 de vizitatori.

Cu acest prilej, organizatorii au amplasat în sală şi cartea de onoare a oraşului, în care orice doritor a putut să-şi aştearnă impresiile şi gândurile pentru viitorime.

Răsfoindu-i filele, Bihorel a observat o pagină interesantă, pe care au semnat zeci de elevi ai Liceului Ady Endre din Oradea, cu toţii scriind, în limba maghiară, că expoziţia a fost frumoasă, interesantă şi pe placul lor.

Sub toate aceste cuvinte de laudă a fost lăsat şi un mesaj în româneşte, dedicat partidului de la guvernare şi devenit deja ultracunoscut: „M… PSD!”.

Dovada „stimei” pe care nu puţini o au faţă de politrucii care ne conduc. Dar şi a proastei creşteri a autorului, care nu şi-a căutat un loc mai potrivit pentru a-şi exprima „opiniile”…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale