SMS-ul neperforat: Un orădean a fost luat la rost de controlori că nu a plătit prin SMS înainte să urce în tramvai

De mai multă vreme, orădenii pot să călătorească pe mijloacele de transport în comun şi plătind prin SMS. Dar nu fără probleme. Pe lângă faptul că, dacă aleg să-şi achite călătoria în acest fel, plătesc cu 1 leu în plus, adică 3,5 lei faţă de 2,5 lei, ei pot avea surprize şi din partea controlorilor.

Un orădean s-a plâns pe Facebook că, săptămâna trecută, a urcat în tramvai deodată cu o echipă de boacteri. Însă, imediat după ce s-au închis uşile, în timp ce scria SMS-ul la numărul 7447, a fost luat la întrebări de aceştia, care i-au imputat faptul că nu trimisese mesajul înainte să urce în tramvai, aşa cum – într-adevăr – prevede un regulament ascuns pe site-ul OTL, dar nu şi afişele din mijloacele de transport în comun.

Orădeanul în cauză a scăpat, în final, fără amendă, dar ceilalţi călători ar trebui să fie atenţi la asemenea exemplare de boacteri extra-zeloşi. Păţania omului a strânit numeroase comentarii pe reţeaua de socializare, inclusiv unul din partea unui bucureştean care se întreba dacă Oradea e cumva Monaco.

Evident, nu datorită frumuseţii arhitecturale ori a metodelor moderne de plată, ci a preţurilor duble faţă de cele ale transportului din Bucureşti.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de vlad | 15 decembrie 2014 10:17

    Nu e Monaco, e Boacto.

  2. >> Postat de zoltan | 12 decembrie 2014 14:51

    Oameni sunt vinovați ca se lasă batjocoriți de tot felul de neaveniți.