Sifonari de şpăgari: Pe cine a turnat unchiul lui Romi Neguş ca să-şi reducă pedeapsa

Ca să-şi uşureze soarta, interlopii orădeni sunt în stare să-şi vândă şi propriii tovarăşi. Ca de pildă cei patru bătăuşi din clanul Neguş pe care Înalta Curte i-a trimis la răcoare pe câţiva ani ca răsplată pentru răfuielile pe care le-au provocat prin oraş.

Ca să beneficieze de clemenţa judecătorilor, interlopii au „sifonat” din greu. Bihorel a aflat că printre cei care trebuie să le spună acum „mulţam” se numără şi două VIP-uri, avocatul Horia Chivari, respectiv Valerica Benţe, fosta funcţionară a Primăriei Oradea, ambii săltaţi de DNA după ce au fost turnaţi de Gyuri Varga, unchiul lui Romi Neguş.

Avocatul, pentru 7.000 euro ceruţi în numele judecătorului Ovidiu Galea de la Tribunalul Bihor, ca să-i obţină lui Varga o pedeapsă cu suspendare, iar Benţe pentru o şpagă menită să asigure ştergerea datoriilor la impozitul pe maşină şi scoaterea autovehiculului din evidenţe. Sifonarea a fost cu folos din moment ce pedeapsa i-a fost redusă lui Varga cu 2 ani.

Acum, urmează să vadă ce tratament va avea la pârnaie, unde de obicei ciripitorii capătă statut de fetiţe. Şi nu pentru că ceilalţi s-ar purta cu ei, pardon cu ele, ca nişte domni…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de anonim | 3 octombrie 2013 17:29

    Ma fraierilor cum o duce clanul Negus in puscarie , voi nu o duce-ti asa in libertate. Ei strica pe zii cat aveti voi pe luna. Oamenii au milioane de euro. Asa ca ciocul mic.

  2. >> Postat de silva_testa | 3 octombrie 2013 12:55

    abia asteapta garda sa va legati intre voi prostti dreacu ursiii ce sinteti

  3. >> Postat de silva_testa | 3 octombrie 2013 12:53

    javrele dreacu de praduitoriiii daca mai traia antonescu ne scaoam de voi