Sfânta „karată”: Scandal între preotul ortodox din Sînmartin şi antrenorul de karate Ioan Vaida

La începutul lunii, familia preotului Alin Păşcuţă, de la Biserica Buna Vestire din Sînmartin, a pus de un „kumite” cu strigături cu antrenorul de karate Ioan Vaida, de la clubul Shogunul ce funcţionează la Palatul Copiilor.

Preoteasa s-a certat cu antrenorul pentru felul în care acesta vorbeşte cu fiica sa, una dintre cele mai medaliate sportive ale clubului. Conflictul s-a amplificat de la ocări până la sudalme şi îmbrânceli, după care femeia i-a făcut antrenorului plângere penală pentru rele tratamente aplicate minorului, pe care a şi postat-o, la intimidare, pe Facebook.

La rându-i, antrenorul s-a plâns Episcopiei Ortodoxe de comportamentul „Păşcuţilor”, care l-ar fi agresat. În final, conflictul s-a detensionat la un mediator, unde ambele părţi au pus batista pe ţambal, realizând că un război de durată le aduce doar deservicii. Familia popii şi-a retras plângerea penală şi a şters postarea de pe Facebook, iar antrenorul şi-a cerut scuze pentru că s-a lăsat enervat.

Plângerea trimisă Preasfinţitului Sofronie nu mai avea cum să o retragă, dar nici nu mai contează. Oricum, de când este episcop n-a soluţionat niciuna…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Paul | 25 februarie 2017 16:08

    Deci fratilor, chiar imi place de voi l, astia de la bihorel.ro ……spune ti lucrurilor pe nume…..de cand e episcop nu a rezolvat nimic…..:) bine spus