Cronică de meci de bascheți: turcii cu românii

Adevărul e că i-am bătut pe turci de s-au căcat pe noi. Deși echipa noastră a ajuns în Turcia cu două zile înaintea meciului, la amiază baschetbaliștii noștri trebuiau să se repeadă până la Crinul, să nu piardă masa de prânz.

Tactica adoptată de mega-antrenorul Achim a dat roade, așa că CSM a pierdut doar cu 26 de puncte diferență. Mai ales apărarea și-a făcut datoria, pentru că s-a aplicat o schemă de marcaj om la om.

Ghinionul nostru a fost că jumătate din jucătorii turci nu erau oameni, așa iute se mișcau pe teren, prin urmare n-am avut pe cine să marcăm. La finalul meciului, Achim a dat o declarație în numele său, dar și al Consiliului de Administrație.

Cristian Achim:

„Principalul vinovat de acest eșec este Rareş Paşca. Priviți cifrele lui: 0 din aruncări de la 3 puncte, 0 din aruncări libere, 0 recuperări. Prin urmare, am decis să-l dau afară și să-i dau 15 lovituri cu prazul peste degete.

Dacă în apărare nu am contat, îmbucurător este că măcar în atac am fost inexistenți. Proporțiile scorului puteau fi mai mari dacă nu aveam inspirația să-l aduc înapoi pe Franklin, care a ținut singur echilibrul pe banca de rezerve. Mulțumesc turcilor, spectatorilor și organizatorilor că mi-au scos, cu acest meci, fumurile din cap”.

Şerban Sere:

„Eu acum nu declar nimic că oricum trebuie să declar altceva mâine. Probabil că o să-l trimitem pe Achim la echipa de minibaschet că au nevoie și puștii de acolo să învețe engleza predată de antrenor în time-out”.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de PMO | 24 februarie 2017 17:12

    Achim te iubim, ca ……..