Senzaţional! Ieri la CET nu s-a produs nicio avarie

Am făcut o afacere foarte proastă cu CET-ul. El este atât de bătrân că dacă-l vindeam la Muzeul Tehnicii din Berlin primeam atâţi bani că puteam să cumpărăm zece CET-uri pe gaz. Practic măgăoaia care fumegă la greu, spre bucuria duşmanilor lui Bolojan, este o minune a tehnicii.

Nu neapărat pentru gradul de tehnologie înglobată în instalaţie, ci pentru că mai funcţionează, deşi e mai bătrân decât Burebista. Aşa că e normal ca el să se defecteze, să dea rateuri şi să producă disconfort.

Nici nu ştiu de ce conducerea se preocupă să dea anunţuri când se produc avarii. Ar ieşi mai ieftin dacă ar anunţa populaţia când e în stare de funcţionare. Haideţi să vedem care ar fi mijloacele prin care s-ar putea face bani pentru a asigura confortul termic al orădenilor cu acest CET bătrân.

1. Pentru fiecare poză postată cu CET-ul care fumegă, respectivul postac să doneze 100 de lei în contul echipei care repară instalaţia.

2. La intrare să se rupă bilete , CET-ul intrând în categoria obiectivelor turistice vechi, alături de Cetate şi casa Darvas-La Roche.

3. Când e avarie, măcar fumul să fie distribuit pe conductele magistrale pentru că acolo unde  e fum, e şi cald.

4. În fiecare iarnă orădenii să aducă un termos cu apă caldă de la Băi, pe post de mostră.

5. CET-ul să fie popularizat la târgul de turism de la Viena.

6. Dacă tot rămâne fără domeniu de vânătoare, Ţiriac să iasă cu milionarii lui la vânătoare prin haldele de cărbune, iar oamenii disponibilizaţi în urma trecerii CET-ului pe gaz să fie angajaţi ca hăitaşi.

7. Să rămână angajaţi doar orfanii, pentru că ceilalţi sughiţă de câte ori orădenii nemulţumiţi le aduc aminte de mamele lor.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de catre TDS | 16 ianuarie 2016 19:56

    ma intreb unde e paranoicul de TDS, ala cu tendinte de psihoza, care spumega doar daca aude numele de Bolojan, sa ne explice teoria conspiratiei, cum ca CET-ul functioneaza perfect iar Bolojan ne tine fara caldura doar ca sa ne demonstreze ca a e mai bine sa trecem la incalzirea pe gaz, cit de paranoic tre sa fii sa inventezi asa ceva? Medicameeeeeeeeeeente sau camasa de forta pt TDS va rog, puna pariu ca va spune ca Bolojan personal m-a pus sa scriu comentariu aici…

  2. >> Postat de Citizen | 16 ianuarie 2016 16:29

    Aiurea!Articol de doi bani si cinspe’ centi.Asa ca sa ne aflam ca zicem ceva….Sarcasmul si „hazul” mizgaliturii ce se vrea articol nu ne tine de cald!