Se schimbă legea privind plăcuțele de înmatriculare

Pentru ca partidul unic și de guvernământ să nu fie făcut de rahat de orice participant la trafic, Guvernul, prin brațul său înarmat, organul de miliție, propune măsuri drastice.

1. Pentru că mulți pun pe plăcuțe texte ofensatoare la adresa PSD-ului, în trafic vor fi trimiși exclusiv polițiști care știu să citească.

2. Din dispoziția secretarei școlii generale din Videle, numerele de înmatriculare M*** PSD vor fi obligatoriu înlocuite, pentru decență, cu Dăncilă PSD.

3. În zona Harghita – Covasna se vor folosi plăcuțe de înmatriculare bilingve.

4. Românii care locuiesc într-o anumită localitate din Croația vor putea să adauge pe lângă numele orașului și pe cel al președintelui PSD.

5. Pentru operativitate, mașinile fără numere de înmatriculare nu vor mai fi oprite de poliția rutieră, problema principală din trafic fiind mașinile cu mesaje ofensatoare.

6. Cetățenii României care poartă tricouri cu mesaje injurioase la adresa PSD vor fi dezbrăcaţi pe loc. Cei care și-au tatuat mesajele, vor fi beliți în prezența activului de partid.

7. Șoferii care vor pune stickere cu sudalme la adresa pesediștilor vor putea să circule nestingherit, cu condiția să aibă husă pe mașină.

8. Pentru a ostiliza populația împotriva celor care vin cu asemenea mesaje, pe mijloacele de transport în comun nu va mai scrie traseul, ci sloganul care a enervat-o pe doamna ministru.


*
*