Odraslă de carieră: Băiatul prefectului Ioan Mihaiu s-a angajat la Primăria Sînmartin

Feciorul prefectului de Bihor, Ioan Mihaiu, pare hotărât să-şi facă o carieră în administraţia publică.

La jumătatea acestei luni, Mihai Mihaiu a devenit funcţionar public după ce a câştigat un concurs pentru un post de inspector la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei din cadrul Primăriei comunei Sînmartin.

Unii mucaliţi din PSD se amuză că fiul prefectului va fi ofiţer de stare civilă, poziţie rezervată de obicei doamnelor, dar cunoscătorii spun că tânărul „bate” mult mai departe de ipostaza de simplu oficiant de cununii civile, angajându-se la Primăria Sînmartin doar ca să intre în Corpul funcţionarilor publici.

Scopul ar fi ca apoi, cât de curând, să poată pretinde o funcţie mai generoasă în Oradea, după modelul subprefectului Iulius Delorean, care acum câţiva ani a devenit şi el funcţionar public după o „stagiatură” la Primăria Biharia. Doar n-o să se spetească Mihaiu jr. trudind la patron dacă Daddy e ditamai prefectul…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Cozma | 13 august 2019 16:05

    Sunteti cam in urma cu stirile ….baiatu’ a evoluat frumos la Sanmartin asa ca e e numai bun de o noua ,, provocare’ … deja este la finante … va inchipuiti cum se dezvolta lumea viitoare ? Exact ca pana acum , doar cu nepotisme .Astia ne conduc . Va mai mirati ca pleaca tinerii cat vad cu ochii ?
    Dnii de la Bihoreanul , chiar nu stiati mutarea asta ? Azi-maine vine baiatu lu tata si va executa silit ….v-ati prins ? Baiatu ,, lucreaza ” la Executari silite …

  2. >> Postat de fireatiadracu | 31 iulie 2018 14:09

    ciuma rosie in devenire tre sa suga pesedeii la tita bugetului