Se rupe Medicina! FMF Oradea se autodistruge

Facultatea de Medicină şi Farmacie se autodistruge. Marţea trecută, ornamente de pe pereţii interiori ai aulei clădirii din strada Piaţa 1 Decembrie s-au desprins şi s-au prăvălit taman în faţa uneia din cele două uşi de acces.

Numai şansa a făcut ca păţania să nu se lase cu victime, întrucât elementele s-au prăbuşit în timpul unei pauze între cursuri, chiar după ce studenţii din băncile asediate au ieşit din sală.

Incidentul a născut şi nişte discuţii aprinse printre universitarii care căutau vinovaţii: unii îl arătau cu degetul pe decanul Florian Bodog, care, fiind şi senator, habar n-are ce probleme sunt în facultate, alţii pe rectorul Constantin Bungău, în calitate de şef suprem al Universităţii şi administrator al tuturor clădirilor.

Dincolo de arătat cu degetul, Bihorel nu poate să nu observe că pe sorboneii din FMF nici clădirea nu pare că-i mai rabdă…


0 Comentariu

*
*

Un Ping

  1. […] v-a arătat cu două săptămâni în urmă cum se năruieşte, la propriu, Facultatea de Medicină şi Farmacie, după ce bucăţi din ornamentele din aula clădirii s-au desprins de pe pereţi şi numai norocul […]