Scenariul filmului „Pásztor – pescarul, Organul și Bihoreanul”

Personaje negative: Pásztor, Sandor, președintele Consiliului Județean Bihor, vicepreședintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

Pásztor Sándor: Am luat mașina de teren și am vrut să merg acasă. Dar asta curva de mașină nu a vrut să virează nici dreapta, nici stânga şi m-a dus la un Kiss Balton, unde erau mulţi peşti, dar din păcate acoperiţi de multe ape.

Bihoreanul: Dar de ce aveați nevoie de pește?
Pásztor Sándor: Hat am vrut să vorbesc cu un pește să-mi dea un servitor, că mi s-a făcut dor. Că de când cu izolarea asta, io nu mai văzut de mult pe Ianoș Mang.

Organul: Domnu’ Pásztor, o să vă dau o amendă.
Pásztor: Recunosc că am fost nedemn, nebun, netrebnic și neghiob. Plătesc și plec. Și mai dau bani și la o organizaţie de binefacere că știți și voi ce înseamnă facerea de bine.

Bihoreanul: Dar acest domn Halasz cine este? De ce a venit alături de dvs. cu mașina de serviciu?
Pásztor: Io nu știu. Acum l-am văzut prima oară, nu înțeleg de ce s-a urcat el în mașină. Cred că e un abuz. Io nu l-am văzut niciodată. Tu huligan Halasz Sanyi, dă-te jos din maşina mea!

Halasz: Io am venit pentru că am auzit că pe domnul Pásztor îl doare în pix. Așa că m-am gândit să-i vând câteva pixuri la 250 de lei bucata.

Bihoreanul: Dar dumneata, cu fața asta de forestier, cine ești?
Timaru: Eu sunt adjunctul gărzi forestiere și răspund la numele de Timaru.
Bihoreanul: Și ai venit la pescuit?
Timaru: Nici vorbă. Am venit să-i bag râma-n cârlig domnului președinte, că lui îi repugnă.

Pásztor: Io puteam să fug sau să mă scufund în lac da’ am rămas pe loc, bărbat adevărat.
Bihoreanul: Dar nu vă dați demisia?
Pásztor: Da ce? E după mine? Întrebările astea să le puneți la Budapesta, nu la Cetariu.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale