Şase cântece pentru care te poate lega DNA-ul

Nebănuite sunt căile Domnului dar mai ales ale DNA-ului din Oradea. A fost de ajuns ca o avocată să fredoneze melodia „Roata morii se-nvârteşte, ţac, ţac, ţac”, că deja a şi fost acuzată că a destabilizat emoţional un martor implicat într-un proces.

De aici a venit şi reacţia dură a corpului avocaţional, care a protestat prin intermediul câtorva reprezentanţi marcanţi, cărora li s-a adăugat şi Ioan Sava, maestrul barei abonat la cătuşele DNA-ului. Pentru a evita evenimente neplăcute ca acesta, am făcut o lisă cu şase melodii ce nu pot fi fredonate în prezenţa procurorilor de la DNA.

1. „Roata morii se-nvârteşte, ţac, ţac, ţac”. Adică, ce vrei să spui, că dacă azi eşti mare şi tare la parchet, mâine va fi invers?

2. „Pe cărarea de la moară/Frumos calc-o domnişoară. Trenul”. Aici e clar omisiune de denunţ. Tu ştiai ce i se poate întâmpla domnişoarei, dar nu ai dat pe goarnă.

3. „Nu sparg masa, nici dulapul,/Numai la muiere capul”. Violenţa conjugală poate provoca stări uşor emoţionale şoţiei care cutează să bage divorţul.

4. „Eu vara nu dorm. Nu am somn”. Adică ce insinuezi? Că nici când e vacanţă judecătorească DNA-ul nu doarme? Iar chestia cu „nu am somn” e o aluzie clară la privarea de somn, tortură interzisă în sistemul nostru de anchetă.

5. „Vrei să pleci, dar nu mă, nu mă iei”. Piesa O-Zone e chiar scandaloasă. Adică tu, ca inculpat, vezi că procurorul pleacă acasă şi-i sugerezi să te ia cu el, în loc să te ţină pe arest.

6. „Comment Sava? Comme ci, comme ci, comme ci comme ca”. Adică, măi Sava, tu crezi că vii cu caterinci? Şi mai ai tupeul să zici că eşti aşa şi aşa, adică destul de bine când aveai cătuşele pe mâini? Asta e chiar sfidare.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de satana | 28 ianuarie 2014 21:12

    Eu as mai adauga pe lista toata discografia trupei Parazitii , cu dedicatii speciale pentru maestrii barei sau ai tevii, dupa caz, hiturile Minte-ma si De ziua ta , iar alora cu ochi albastri Omul din liftul tau ! Auditiii reciproce placute !!!

  2. >> Postat de ana | 28 ianuarie 2014 13:31

    Domnul Sava facea reclama la apa plata AQUA CARPATICA ! Fiti siguri ca este un maestru si va ramane un maestru al barei, chiar incatusat !