Săptămâna curățeniei la Spitalul Municipal

Nu bine a ajuns Dacian Foncea pe postul de director al Spitalului Municipal, că a început să curgă sânge nu doar în sălile de operație.

Omul e decis să facă ordine, așa că a început cu firmele care au sediul în incinta spitalului. De acum înainte vor pleca spre alte zări. Ele vor fi urmate de Pop Ovidiu Laurean, fost manager și vestit anatomo-patolog.

Pe motiv că se dedică mai mult muncii la privat, în vreme ce bolnavii de la oncologie așteaptă cu disperare o analiză timp de 6 săptămâni, Foncea vrea să-l scutească de stresul de a mai veni la serviciu.

Așa că, pe cât de fericiți sunt foștii colegi ai lui Foncea de la Consiliul Județean că au scăpat de el, pe atât de mohorâți sunt unii medici de la Municipal, care încep să-și caute de lucru.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale