Retrospectiva săptămânii: Targhet s-a întors la ocupația de brancardier, cu ocazia alegerilor din partid

Luni

Vio către Ghiusi: ”Ai văzut ce a zis Ciomârtanul? Că dacă va fi să fie un viceprimar maghiar, acela numai din partea PPMT va fi”. ”La noi socoteala e clară. Trebuie să ne menținem veșnic la putere. Dacă câștigă PSD avem vice udemerist, dacă câștigă liberalii avem vice pepemetist”.

Marți

Nervosul director tehnic de la Primărie a explicat cum vine treaba cu tăierile de copaci: ”La noi copacii se taie ca maioneza. Dar nu văd unde-i problema, că și plantăm în loc”. ”Dar nu prea respectați regulamentul pe care tot voi l-ați întocmit”. ”Ți-aș răspunde în versuri: din codru rupi o rămurea, ce-i pasă codrului de ea, te rog nu mă mai enerva!”.

Miercuri

La realegere, Ianoș a avut un acces de delir. Toată lumea era de vină că Partidul a picat în cap. La alegeri l-am remarcat și pe Targhet, băiatul acela cu multe plagiate adânc îngropate. ”Ce cauți aici, vrei să fii tu șeful?”. ”Nu, am venit ca brancardier. După discursul lui Ianoș, e clar că omu-i caz de targă”.

Joi

Curtea de Conturi a constatat că la Consiliul Județean s-au decontat toate prostiile posibile, inclusiv hrană pentru câini. Păstorul a explicat: ”Noi avem o agentură de fake news unde lucrează ziariști. Aceștia sunt câinii de pază ai societății. Păi, trebuie să-i hrănim cumva…”.

Vineri

Șeful de la ADP ne promite că poate va reuși să aducă girafe la Grădina Zoologică. ”Acum tare de folos mi-ar fi fostul angajat, Bimboo Zoo, cu expertiza lui. Cum a fost șef și la Aeroport, poate rezolvă să montăm un bec de semnalizare pe capul girafelor, să nu intre avioanele în ele”.

Sâmbătă

Comisia Europeană a pus piciorul în prag. În maximum o lună ne dezarmează de drujbe. Nae polițistul, realist: ”Ca să nu se mai radă pădurile, nu e nevoie de intervenția Comisiei Europene, ci de cea a geneticienilor. Că noi suntem setați să furăm ca-n codru”.

Duminică

Baschetbaliștii noștri țin la tradiții. Iarăşi am pierdut Cupa.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale