Retrospectiva săptămânii: Șeful de la Forța de Muncă, dezvăluiri despre șomeri

Luni

Vio către Ghiusi. „Răi sunteți! L-am văzut la televizor pe Odeon cum îl bagă la colț pe borfașul din Teleorman”. „Păi, tu crezi că se poate altfel cu ăștia din Parlament? Sincer, și mie mi-ar fi plăcut să văd cum îi dă al nostru o perversă de Sălaj lui Alexandrion”.

Marți

Cu șeful de la Agenția Județeană a Forței de Muncă. „Am reușit să reduc numărul șomerilor. Abia dacă au mai rămas 700 de speriați. Speriați de muncă”. „Asta într-adevăr este o mare realizare pentru tine. Câți șomeri estimezi că vor fi la anul?”. „Cred că vor fi 701, că o să mă dea și pe mine în șomaj, dacă nu mai există șomeri”.

Miercuri

Cu șeful de la CNAIR. „Până la urmă, în afară de povești, vom avea ceva șosele? Uite că ungurii au deschis încă un tronson, iar noi de la Binș spre Brad avem drumuri de pământ”. „Păi, tocmai aici este problema, nu mai avem asfalt, ci pământ. Şi s-au băgat pe fir cei de la Ministerul Agriculturii, că au zis că acolo e vorba de teren arabil”.

Joi

Barney mi-a explicat cum e cu parcul tehnologic. „Adevărul este că mulți dintre colegii mei nu au înțeles despre ce fel de parc e vorba. Unii au crezut că e un parc ca toate parcurile, numai că în loc de arbori seculari vor fi arbori cotiți”. „Liberalii au blocat proiectul în Consiliul Județean, când sperați că se va debloca?”. „Sper ca după mandatul meu, să nu am bătaie de cap”.

Vineri

Nae polițistul, mulțumit. „Pare că nu e sectorul meu, dar totuși mă bucur că au sosit 10 ambulanțe noi-nouțe”. „Păi, sunt tot mașini cu liru-liru, ca la voi, iar bolnavul e legat cu chingi, nu cu cătușe”. „Eu altceva voiam să zic. E nevoie de cât mai multe ambulanțe. Că, de când ne conduc ăștia, jumătate din populație e deja caz de targă”.

Sâmbătă

Pleșuvul, șeful Senatului, i-a dat cu tifla lui Bolovan. „Da’ ce crede primarul, că se bagă în ciorba de la Sorbonica să ne tulbure zenul?”. „Dar ce a vrut să vă ia?”. „A vrut să ne dea. Un cămin pentru studenți. De banii ăia, mai bine ne mărea salariile”.

Duminică

Poporul e cu sarmaua-n gât. Stingerea până la Sfântu’ Ion!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale