Retrospectiva săptămânii: Șeful Aeroportului arată de ce se nu se va închide pista pentru noile lucrări

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că faceți mare pelerinaj dedicat întemeietorului orașului, Sfântul Ladislau. Îi dezveliți și statuia cu această ocazie?”. „Ne mai gândim. Poate totuși facem rost de un amplasament mai central, că în Cetate ne-ați oferit un loc mai după ușă”.

Marți

Șeful Aeroportului vine cu vești bune: „Avem o grămadă de bani, facem multe investiții, dar ce-i mai important e că nu se va închide pista pe durata lucrărilor”. „Păi, Bolovan a lansat la un moment dat ideea că nu se poate lucra sub trafic”. „Declarația ne-a cam speriat mușteriii. Dar se poate lucra sub trafic. În vamă, bieții vameși și polițiști de frontieră lucrează non-stop sub trafic. E drept, trafic de țigări și persoane”.

Miercuri

Un viceprimar de cătă Binș a fost găsit cu stive de lemne în curte: „Recunosc că la mine în ocol e mai mult lemn ca într-un Ocol Silvic. Habar n-am cum a ajuns la mine în bătătură. Cred că cineva vrea să mă compromită și nu m-ar mira să mă trezesc că și în conturi îmi bagă dujmanii o grămadă de bani, tot din același motiv”.

Citește continuarea pe site-ul www.eBihoreanul.ro!


*
*