Retrospectiva săptămânii: Şefa Verzilor a fost trimisă la bulău şi plănuieşte un atac de panică

Îndrăgostită de verzişori, Şefa Verzilor a primit un an jumate cu executare, pentru nişte şpăgi destul de consistente. „Ce te faci dacă te bagă ăştia la bulău?”. „Mai am o cale de atac ca să scap. Mă gândeam la un atac de panică”.


Luni

Vio către Ghiusi: „Hai, mă, să bem ceva, că e ziua noastră naţională!”. „Pentru voi e zi naţională, nu pentru noi. Oricum, eu m-am lăsat de băut”. „De când?”. „De azi noapte de la ora zero până la noapte la ora zero. După aia putem bea încontinuu până la Sfântu’ Ion”.

Marţi

O maşină a luat foc pe drumul de Binş. Purtătorul de cuvânt de la Pompieri a declarat: „E impropriu să spunem că incendiul a avut loc pe drumul de Binş, că ăla nu-i drum, ci arătură”. „A fost accident?”. „S-ar putea ca şoferul să-şi fi incendiat maşina de furie că-i trebuie cinci zile să ajungă la destinaţie”.

Miercuri

Şefa Verzilor, îndrăgostită de verzişori, a primit un an jumate cu executare, pentru nişte şpăgi destul de consistente. „Ce te faci dacă te bagă ăştia la bulău?”. „Mai am o cale de atac ca să scap. Mă gândeam la un atac de panică”.

Joi

La Gala de Box, remarcabilă a fost absenţa şefilor de la Federaţie şi a alergătoarei ajunse mahăriţe prin minister. Un organizator a explicat: „Celebra atletă nu a putut veni fiindcă lucrează la bugetul Ministerului Sportului”. Este, clar, fentă. La câţi bani dă Guvernul pentru sport, putea face bugetul în cinci minute.

Vineri

Cu Nae poliţistul despre iluminatul ornamental. „Recunosc că oraşul arată bine şi e ca mine după ce am citit vreo trei cărţi, adică mai luminat. Dar…” „Ce dar?”. „Mi se pare o risipă de energie. Să vezi la noi, la anchete, ce iluminat ornamental avem! La câţi intervievăm într-un an, consumăm cât produc Porţile de Fier”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, în extaz. „Mari oamenii ăştia de la Guvern! Au decis să reducă TVA-ul la mâncarea bio”. „Dar dumneavoastră mâncaţi bio?”. „Sigur că da. Îmi mănânc nervii, de ciudă că n-am nici bani de pâine cu o săptămână înainte de pensie”. „Bucuraţi-vă. Am auzit că se reduce şi TVA-ul la portavioane”.

Duminică

Puzderie de concerte caritabile. Adică te apucă mila când îi auzi cântând.


*
*