Nevoi sub cheie: În Primăria Salonta o treabă mică se lasă cu bătăi de cap mari

În Primăria Salonta o treabă mică se poate lăsa cu bătăi de cap mari. Pus în situaţia de a avea nevoie la toaletă, un orădean care a avut de lucru săptămâna trecută în clădirea administraţiei locale a avut surpriza să descopere că aceasta este închisă cu cheia.

Funcţionarii contactaţi de bietul om s-au limitat să ridice din umeri: din ordinul conducerii, WC-ul poate fi folosit doar de angajaţii instituţiei şi de delegaţiile străine.

Contribuabilii care se prezintă la ghişeele Primăriei, şi se trezesc brusc presaţi de nevoile fiziologice când află câte dări au de plătit, n-au decât să apeleze la toaleta publică amplasată dincolo de parcul din centrul oraşului. Măcar aşa nu mai fac mulţi purici – şi nici altceva – prin Primărie…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de GIGI | 7 decembrie 2014 13:15

    Avem un primar care in schimbul autorizatiei de constructii acordata la S.C.ADA FABRICA DE MOBILA SRL Salonta a reusit sa isi numeasca nevasta mare director financiar la aceasta companie cu un salariu de vreo 5000 de euro lunar.
    Acelasi primar a girat efectuarea la blocul cu sapte etaje a unor lucrari de amenajare de ordinul milioanelor de euro , fara a fi justificata suma nici macar la jumatatea valorii decontate , dar inca DNA-ul nu la arestat.