Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: De ce a ales studentul pușcăriaș să facă Dreptul la Cluj, nu la Sorbonica

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că la voi s-au plafonat prețurile la alimentele de bază. E din cauză că aveți alegeri în aprilie?”. „În primul rând, nu s-au plafonat la toate alimentele de bază. Prețul a  rămas la fel de ridicat la bogracs. Iar dacă la voi erau alegeri, politicienii plafonau și creșterea tensiunii la cetățenii care primesc facturile de curent și gaz”.

Marți

Rectorul Barney, supărat: „Auzi, mă, ce tupeu la un pușcăriaș! După ce că a făcut ce a făcut, de-a ajuns după gratii, acum studiază Dreptul”. „Și ce-i rău în asta?”. „Păi, studiază Dreptul la Cluj, nu la Sorbonica. Mi-a zis că vrea să se apere singur în proces. Dacă termina aici, mai rău se înfunda la pârnaie”.

Miercuri

Șeful de la Muncă: „Trebuie să aducem muncitori din Nepal, că ai noștri ori sunt pe ajutor social, ori pe alocația copiilor”. „De ce tocmai din Nepal?”. „Păi, la noi prețurile au urcat până la cer, iar ei sunt singurii obișnuiți cu altitudinea, că doar locuiesc în Himalaya”.

Joi

Inaugurarea noii săli polivalente va fi făcută printr-un meci de bascheți, all star game. Președintele CSM a explicat: „A căzut pe noi măgăreața să organizăm meciul deși, la ce medie de vârstă au baschetbaliștii care se plimbă pe teren, organizarea putea foarte bine să cadă în sarcina celor de la CARPO”.

Vineri

Primarul din Binș tremură de frică: „Cred că nu mai prind un alt mandat”. „De ce, s-ar putea să te salte?”. „Nu, dar manajerul de la spital se vrea în locul meu. La ce mânării face pe acolo, e deja ca ales”.

Sâmbătă

Beni Hill asfaltatorul va face un tronson de autostradă, între Cluj și Târgu Mureș. „Ce te faci dacă câștigi și tronsonul din Bihor, îl dai în subantrepriză?”. „Nu dau nimic. Cum au așteptat bihorenii 20 de ani după autostradă, mai pot aștepta încă 20”.

Duminică

Repararea bazinului de înot a respectat ciclul olimpic. A ținut aproape patru ani.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de bolojel | 7 februarie 2022 09:35

    Mari sechele are saracul dihorel cu „sorbonica”…
    Patologic, lol