Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Avertizări de la city-managerul Oradiei înainte de festivalul EMO

Luni

Vio către Ghiusi: „Nu ți se pare ciudat că, deși Bolovan a fost singurul candidat la șefia PNL, au existat oameni care nu l-au vrut?”. „Mi se pare normal. Să vezi câte voturi avea dacă puteam și noi vota. Cred că șef la liberali ieșea Păstorul, primul scufundător al județului”.

Marți 

Anul acesta se ține din nou European Music Open. Managerul orașului a precizat: „Vă așteptăm la concerte, dar – atenție – n-aș vrea să ne trezim ca acum câțiva ani, când unii au înțeles că e un festival EMO și au venit îmbrăcați în negru, iar după ce au ascultat muzică clasică au început să-și taie venele cu lamele aduse de acasă”.

Miercuri

Subprefectul i-a strâns pe primari și le-a explicat cum e cu rachetele antigrindină. „Când apare pericolul, îndreptăm rachetele spre est și tragem cu toate lansatoarele”. „De ce spre est?”. „Că de acolo vine mereu pericolul”.

Joi

Nae polițistul, fericit: „S-a mai adus un utilaj care saltă mașinile parcate neregulamentar”. „Și ăsta-i un motiv de bucurie?”. „Cum să nu?! Poate cu același utilaj reușim să-i săltăm și pe polițaii locali, care numai de treabă nu se mai țin”.

Vineri

Senzațional! La spital, bolnavii pot să-și comande meniul cu o zi înainte. Managerul a explicat: „Noi avem serviciu de catering, nu caterincă, cum practicau alte spitale din țară”. „Păi, dacă dați astfel de exemple negative, bucătăresele din ce o să trăiască?”. „Din ce în ce mai rău”.

Sâmbătă

Au mai rămas 72 de asociații de locatari care vor plăti taxa de salubritate plus o amendă. Un șef de asociație se plângea: „Bine că la București se poate să stai în mizerie fără să colectezi selectiv, iar noi suntem taxați și suprataxați! Mi-e dor de un tomberon revărsat, ca de mama”.

Duminică

Ministra Sănătății a spus că valul patru al pandemiei va fi al nevaccinaților. Probabil că valul cinci nu va mai exista, pentru că nu vom mai avea nevaccinați.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 26 iulie 2021 15:23

    Imbatabil!