Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Afaceristului Cap Mare nu-i pasă că asfaltul pe care l-a turnat astă vară s-a evaporat

Luni

Vio către Ghiusi: „Felicitări pentru gestul de a duce 50 de bolnavi grav de Covid la tratament în Ungaria! Îi veți trata doar pe etnicii maghiari?”. „Din contră, acceptăm numai daci liberi. La o eventuală transfuzie ar avea și ei sânge unguresc în vene”.

Marți

Ministrul Sportului, în județ la noi: „Ca să obținem rezultate bune, trebuie să dezvoltăm sportul de masă în școli”. „Și ce câștigăm cu asta?”. „Păi, jumătate sunt analfabeți funcțional. Măcar mușchi să aibă, ca să-și câștige existența în viață”.

Miercuri

Avocatul celor trei bestii care au sechestrat, tuns, bătut și jefuit o femeie a explicat: „Cei doi frați au deschis un salon de coafură, dar clienta nu a fost mulțumită de tunsoare. Cum atmosfera devenise incendiară, a fost chemat și un pompier”. „Și de ce au jefuit-o?”. „Păi, ca să aibă bani să plătească avocatul”.

Joi

Cu căpitanul echipei de baschet, după meciul de la Cluj: „După partidă a trebuit să merg cu toată echipa la clinica de neurochirurgie a profesorului Florian”. „Ați avut așa mulți accidentați?”. „Nu, dar i-am rugat pe doctori să vadă dacă adversarii noștri nu cumva ne-au scos baschetul din cap”.

Vineri 

Afaceristul Cap Mare, supărat că cei de la Consiliul Județean nu-i decontează o lucrare: „Se leagă de mizilicuri, că asfaltul turnat astă vară deja s-a evaporat”. „Și nu-i așa?”. „Dar ce-ar vrea, să țină 100 de ani?! Păi, dacă fac o muncă mai trainică, eu la anu’ ce drac de comenzi de reparații mai primesc?”.

Sâmbătă

Primarul la Ziua Orașului: „Din cauza pandemiei, la manifestare sunt prezenți doar câțiva oameni. Vă rog să vă vaccinați, altminteri la anul va participa numai Statuia ostașului român, și aceea numai cu mască și certificat verde”.

Duminică

S-a pornit încălzirea. O veste care ne dă fiori.


*
*