Retrospectiva săptămânii: Prefectul i-a dat peste bot Bolovanului

Luni

Vio către Ghiusi: „Felicitări și somn ușor, ați votat un dictator! Nu vezi că Orban ăsta vă duce spre Rusia?”. „Eu recunosc că am votat cu el, dar nu văd nimic rău în asta. Și dacă ne duce spre Rusia, cu atât mai bine, că trebuie să trecem peste voi ca să ajungem acolo”.

Marți

Prefectul a ieșit la atac: „Trebuia să-i dau peste bot Bolovanului că se leagă de asociațiile de proprietari. Se leagă de șefii de asociații, deși săracii au viață grea, că mulți au intrat la pușcărie pentru furăciuni”. „Și ce soluții ar fi?”. „Pentru început, am să cer Coaliției Rogerius să se transforme în partid politic. Să-l văd atunci pe primar cum se mai leagă de ei”.

Miercuri

Femeia de serviciu de la Consiliul Județean era foarte revoltată: „O mână criminală a scris pe ușa celor doi vicepreședinți: „Urmați modelul albanez!”. Pricepi?”. „Nu înțeleg”. „Păi tu nu ai aflat că în județul Alba vicepreședintele Consiliului Județean s-a spânzurat?”.

Joi

Rectorul Barney ne-a dat cu tifla: „Ați râs de mine, fraierilor, că am semnat scrisoare de felicitare către noul ministru. Ei bine, ați văzut că actul meu ne-a adus în plus 100 de locuri la fără taxă?”. „Dar 100 de locuri nu înseamnă prea mult. Iar marile universități din țară au pierdut locuri pentru că nu s-au ploconit”. „Poate așa îi ajungem și noi la numărul de studenți pe cei din București”.

Vineri

Vicele, șocat: „Am mers cu urna prin cartiere, ca oamenii să-și poată pune votul la bugetarea participativă”. „Și ce e a așa de șocant?”. „Au fost zone în care înainte de a băga votul în urne ne-au întrebat unde este zahărul și uleiul, că ei nu votează pe gratis”.

Sâmbătă

O delegație din Teleorman a venit pentru un schimb de experiență. Un delegat s-a arătat interesat cum serbăm noi Paștele Morților. „Mi se pare excelentă ideea să se țină Paștele și pentru morți. Trebuie să învățăm și noi, cei din sud, cum trebuie recompensați votanții noștri”.

Duminică

După polo, Steaua ne bate și la baschet. În curând ne-o trag și la cruce.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale