Nu dăm un sfanț pe parcul din Șanț

Când a plecat de la Lord’s pentru a-și prelua mandatul de director la AIO, domnul Lucian Popa a venit cu o filozofie care i-a îngrozit pe orădeni.

Omul a zis că preferă să reducă numărul polițiștilor locali și din banii economisiți să repare stricăciunile produse de vandali.

Lăsând la o parte filozofia asta de marinar în naufragiu, care scoate o scândură din barcă să acopere altă gaură, în mod practic gândirea s-a dovedit falimentară.

Pentru că oamenii puși pe stricăciuni sunt cu mult mai harnici decât cei puși să repare pagubele. Se vede clar falimentul acestei politici în parcul din Șanțul Cetății. Acolo se fură și se distruge tot, inclusiv cișmelele, pe principiu că ce nu se poate fura, măcar să se distrugă.

Baiul este că lucrurile rămân așa, pentru că parcul e amplasat într-o zonă de risc unde orice obiect de metal este rapid magnetizat de băștinașii din jur.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale