Retrospectiva săptămânii: Părintele șuvițat nu poate explica de ce alimentele sunt mai scumpe decât în Occident

Bihorel comentează în stilul propriu evenimentele săptămânii trecute:

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că mai nou Viktor al vostru se înțelege bine cu Klaus al nostru”. „E pentru că al vostru se vrea mare sculă pe la NATO, iar, dacă asta-i convine lui Putin, îi convine și lui Viktor”. „Au ajuns amândoi să fie niște idioți utili care servesc cauza sovietică”. „Pardon, al nostru e util, al vostru e inutil”.

Marți

Bolovan, despre statul la Stat: „E o tragedie în administrație. Dacă-ți faci treaba, nu mai primești bani de la Buget, dacă nu faci nimic, îți dă nenea Guvernul la rectificare”. „Și e normal?”. „În administrație este un proverb care spune: aici carte nu se cere, prost să fii, să ai putere!”. „Proști, dar măcar în putere”. „Ferește-te de puterea de muncă a prostului!”.

(….)

Vineri 

Părintele șuvițat a fost întrebat cum se explică faptul că mâncarea la noi e mai scumpă decât în Occident. „E o enigmă pe care cu greu o putem explica. Eu, după o îndelungă chibzuință, am o teorie. Cu cât consumăm mai puțină mâncare, cu atât e mai scumpă. Iar noi consumăm puțin pentru că preferăm să ne mâncăm între noi”.

Citește toată retrospectiva, pe www.eBihoreanul.ro!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de escorte365 | 23 aprilie 2024 09:05

    Ce saptamana agitata am avut la Bihorel! Vio si Ghiusi discutau despre relatia tensionata dintre Viktor si Klaus, despre cum ambii se lasa manipulati de Putin si devin inutili pentru tarile lor. In timpul asta, Bolovan si colegii sai se plangeau de statul la Stat, unde nu ai voie sa faci nimic si nici sa nu faci nimic. Cum sa nu fii prost intr-un sistem ca asta? Dar iata ca sunt si oameni inteligenti in administratie, precum parintele suvitat care a venit cu un raspuns original la intrebarea de ce mancarea e mai scumpa la noi decat in Occident. Nu depindem de resurse sau de inflatie, ci de faptul ca ne mancam unii pe altii. Interesanta teoria neasteptata, nu-i asa? Iar ca sa afli mai multe despre evenimentele saptamanii, citeste pe http://www.eBihoreanul.ro!