Retrospectiva săptămânii: Ministrul educației pe județ vorbește despre toaletele online din școli

Luni

Vio către Ghiusi: „Odeonul a scos o lege a exproprierilor prin care se adaugă la despăgubiri și bani care să compenseze amintirile pierdute”. „Ideea nu e rea. Ai văzut că, dacă locuiești 50 de ani într-un loc, despăgubirea crește cu 50%”. „Și ce-i cu asta?”. „Păi, noi locuim aici de 1.000 de ani, așa că vă stoarcem de parale”.

Marți

De necrezut! Ianoș nu a fost la inaugurarea secției de științe naturale a mutatului nostru muzeu. „Nu pot să cred că tu, atât de avid de publicitate, ai ratat o inaugurare”. „N-am venit din motive sentimentale. Printre exponate era și un mic mamut cu care eu mă jucam în copilărie, dar bietul de el a murit acum mulți ani”.

Miercuri

Fosta șefă a consilierilor udemeriști a dat în judecată Primăria. „Am fost supărată că nu mi-a răspuns la anumite întrebări și m-am gândit să-i fac viața amară Bolovanului. Dar tipul s-a tirat la județ și n-o să-i mai pese de procesele mele”.

Joi

Nae polițistul: „Niște nesimțiţi au dat cu pietre în noile autobuze Mercedes”. „Ar trebui prinși și pedepsiți sever”. „Încercăm să facem un cerc de suspecți. Poate sunt ca ăia din București care preferă autobuzele turcești în locul celor nemțești”.

Vineri

S-a inaugurat pasajul subteran. Primăruțul a mers pe jos și a remarcat. „Risipă de betoane! Puteau să-l facă mai mic, că eu încap lejer”. „Ceva scurgeri n-ai remarcat?”. „Am vorbit cu lipitorii mei de afișe. Vin mai pe seară cu niște găleți cu apă, după care am să filmez infiltrările”.

Sâmbătă

Ministrul educației pe județ: „Noi n-am apucat să asanăm WC-urile din curte și acum îi băgăm pe elevi la școala online”. „Și ce o să iasă din toată tărășenia asta?”. „Tare frică mi-e că o să avem cazuri de îmbolnăviri, mai ales în mediul rural, unde elevii vor avea doar toalete online”.

Duminică

Turul României a trecut pe la noi. M-a apucat o rușine… N-am avut destule piste de biciclete să-i deservească pe toți sportivii.


*
*