Retrospectiva săptămânii: Mama transplanturilor explică de ce a fost validată consilier județean

Luni

Vio către Ghiusi: „L-am întrebat pe Păstor dacă participă la serbările de Ziua Națională. A zis că nu”. „E o minciună. Eu personal l-am văzut pe 15 martie și 20 august”. „Eu l-am întrebat de 1 Decembrie”. „Unii politicieni vor ciolan cu fasole, dar el preferă numerarul”.

Marți

Bolovan, încolțit de hotărârile judecătorești. Regulamentul de publicitate – trântit, cel cu regimul de înălțime – făcut praf, alinierea clădirilor – distrusă, programul magazinelor de pe Centru – desființat. „E drept că pierdem procesele pe linie, dar asta pentru că am vrut să demonstrez că nu am nicio influență asupra sistemului juridic din județ”.

Miercuri

La SMURD au venit ambulanțe noi. Un șofer a observat că nu au toate dotările: „Dacă ar fi după mine, aș face în cabină și un loc pentru fumat”. „Dar e voie?”. „Păi, noi suntem mai fraieri decât colegii noștri de la Ambulanță?! În plus, aș pune în spate şi un automat de cafea, că prea se lăfăie pacienții pe targă”.

Joi

Consilierii județeni nu s-au mai jucat cu focul. Au validat-o pe mama transplanturilor în funcția de consilier. Doctoriţa a explicat: „Nu mie mi-ați făcut un bine, ci vouă și familiilor voastre. Că altfel vă mâncam ficații, ba și corneea, rinichii și plămânii”.

Vineri

Consiliera Belinda a constatat că Bolovan e tare inventiv în privinţa taxelor speciale: „Se strâng sume uriașe pentru manifestările artistice, dar sunt cheltuite exclusiv prin APTOR. ONG-urile noastre fac foame, nu mai pot rezista doar din manevrele de la Consiliul Județean. Mi-e dor de-o alianță ca pe vremea Depanatorului”.

Sâmbătă

Doi foști angajați ai DNA-ului au ajuns la urgențe. Unul dintre ei a povestit: „În legătură cu acuzațiile de mită aduse fostului șef al Poliției, ne-au dat judecătorii cu rechizitoriu-n cap și ne-au rănit la arcadă”.

Duminică

Împodobește, mamă, bradul, că iarăşi vine Fuego de Crăciun.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale