Retrospectiva săptămânii: La Oradea, Neamţul a dezvăluit de ce Băsescu îl preferă

A venit Nemţul la teatru să-şi lanseze candidatura la prezidenţiale. Ocazie cu care unii primari au intrat pentru prima oară în lăcaşul de cultură. Omul a  explicat: ”Între Ponta şi mine, Băsescu pe mine mă preferă”.

Luni

Vio către Ghiusi: „Ăştia de la Consiliul Judeţean iar au dat-o în bară. Copiii nu vor primi laptele şi cornul”. „Poate vor să le dea pălinca şi clisa”. „S-au poticnit la licitaţii. De ce nu au organizat-o încă din ianuarie?”. „Pentru asta trebuie creier”.

Marţi

Nae poliţistul, nedumerit: „Un TIR plin cu droguri a intrat pe la Borş şi a vrut să iasă pe la Arad”. „Dar ce dracu’ a vrut şoferul? Să le scoată la plimbare?”. „Probabil că era drogat, că şoferii mai pun botul la marfa pe care o transportă”.

Miercuri

A venit Nemţul la teatru să-şi lanseze candidatura la prezidenţiale. Ocazie cu care unii primari au intrat pentru prima oară în lăcaşul de cultură. Omul a  explicat: ”Între Ponta şi mine, Băsescu pe mine mă preferă”. „Pe ce vă bazaţi?”. „Lui Ponta îi spune mereu Victor Viorel, mie niciodată Klaus Werner”.

Joi

Fostul Edil a adeclarat război restaurantului cu care e vecin. „E adevărat că i-aţi bruiat cu muzică ungurească pe moţii care au restaurantul?”. „Şi ce e rău în asta? Să fie mulţumiţi că nu le-am pus piesa „M-a făcut mama oltean”, că-i scoteam din minţi”.

Vineri

Juji, decisă să plece de acasă: „Auzi tu, cică acum se desfăşoară Săptămâna Mobilităţii. Păi, la vârsta mea, asta-mi lipseşte?”. „Da’ ce e rău să mergi pe jos sau cu bicicleta?”. „Boul de bărbatu-meu altfel înţelege mobilitatea asta şi a vrut să-mi înnoade picioarele pe după gât”.

Sâmbătă

În sfârşit avem un europarlamentar. Juniorul a ajuns eligibil după ce pupila bolşevicului Ion Ilici a devenit comisar european. Junele euroarlamentar mi-a mărturisit: ”Mai mult decât orice mă bucur că plec, că poate aşa mă lasă în pace Românul Simplu. Că ăsta, cum vede numele meu, cum mă face în tot felul”.

Duminică

La Teatrul de Păpuşi, premiera piesei „Poveşti populare ruseşti”. Probabil despre cum n-au intrat ruşii în Ucraina.


*
*