Retrospectiva săptămânii: Ianoş recunoaşte că Guvernul a împărţit banii în funcţie de valoarea șefilor de filială PSD

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut ce frumos a cântat fanfara de Ziua Orașului?”. „Sincer să fiu, m-am mirat foarte tare să văd că ministrul armății trimite militari la noi, chiar dacă numai din ăia care suflă-n goarnă. Nu de alta, dar cei din Guvern sunt supărați pe Bolovan”.

Marți

Ianoş a explicat de ce orașul în care el prestează ca șef la PSD n-a primit niciun leu de la Guvern: „Foarte bine că n-am primit nimic! Proasta statului a stabilit un algoritm pentru împărțirea lovelelor ținând cont de valoarea șefilor de filială ai PSD-ului. Așa că nouă ne-au dat zero”.

Miercuri

Nae Polițistul, cu cartușul pe țeavă: „Ai văzut ce accident a avut colegul nostru de la Rutieră? Un puradel beat a intrat în el cu o mașină furată”. „Lasă, că va ajunge la pușcărie”. „Da, acolo unde are pat curat, căldură și trei mese pe zi. În șatră mănâncă tot de trei ori, dar pe an, și numai în anii bisecți”.

Joi

Victorie istorică la Consiliul Județean. După trei ani de somn adânc, Păsztorul a reușit să decidă ce firme vor băga utilitățile în viitorul parc industrial din județ. Omul mi-a mărturisit. „În ritmul acesta estimăm că peste 25 de ani vom putea trece la licitarea spațiilor industriale”.

Vineri

Puradel, supărat foc pe țara asta care pute de rasiști. „Acum câteva ore am fost înștiințat că un cosângean a fost arestat pentru că a furat un telefon mobil de la un șofer”. „Și unde-i baiul?”. ”Păi, nu a zis Poliția că de acum înainte nu mai e voie cu mobilul la volan?”.

Sâmbătă

Liberalul care a votat din greşeală, alături de putere, recursul compensatoriu e în cărți pentru Ministerul Justiției. „Aveți vreo șansă?”. „Cred că cineva m-a pus pe listă ca să mă compromită. Să-și aducă aminte toți fraierii cum am votat pentru scoaterea borfașilor din pușcării. Deși acolo am apăsat greșit la votare, semn că nu merit să ajung la butoane”.

Duminică

Din cauza multiplelor șantiere, Primăria nu mai încurajează transportul în comun, ci deplasarea cu dronele.


*
*