Retrospectiva săptămânii: Ianoș promite investiții de 100 de milioane de euro la județ

Luni

Vio către Ghiusi: „Mă, da’ mari iubitori ai sportului aveți! Suporterii din Debrețin erau înarmaţi până-n dinți. Bâte, cuțite, boxuri și materiale pirotehnice…”. „De ce ai impresia că mama proștilor rămâne gravidă doar în România? Și la noi există proverbul: dacă ești prost de mic, când ești mare numai te joci”.

Marți

Ianoș a povestit ce va face el cu prilejul Centenarului. „Pe ăștia de la Muzeu îi pun să pună plăcuțe pe casele delegaților care au mers la Alba Iulia în 1918. În plus, mă angajez în fața poporului să fac investiții de 100 de milioane de euro la județ”. „Ce obiective vizați?”. „Sincer, încă nu știu. Oricum, o să le anunț cu cinci minute înainte de a se termina manifestările, ca să nu îmi fure Bolovan ideile”.

Miercuri

Podul cu Stea este în demolare. Puradel, revoltat: „Uită-te și tu pe ce aruncă banii Primăria! Le-a dat o grămadă de bani unor firme ca să demoleze pasarela”. „Și ce ai fi vrut? Să o demoleze pe gratis?”. „Dacă ne dădea nouă ferul din el, mânca-ți-aș, în două săptămâni nu rămânea nimic, nici din pod, nici din macaraua din apropiere”.

Joi

Barney, încântat: „Să văd cine mai râde de noi! Suntem pe locul 2.480 în Top 2.500 universități în lume”. „De unde ar trebui să înțeleg că numai 20 sunt mai slabe?”. „Înțelegi greșit. În lume există peste 15.000 de universități”. „Probabil că de pe la 4.000 în jos e vorba de școli de dresaj, iar absolvenții sunt animale”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara a făcut cumpărături de Black Friday. „Vă felicit că ați preluat și dumneavoastră moda de peste Ocean. Ce anume v-ați cumpărat?”. „Mi-am luat niște brânză proaspătă”. „Dar eu știam că vă place aia cu mucegai”. „Exact, dar aia e mai scumpă. Am luat din asta proaspătă, că până ajunge coletul se pune mucegaiul pe ea”.

Sâmbătă

Nae polițistul: „L-am prins pe unul beat la volan, fără permis și cu mortul în portbagajul mașinii furate”. „Asta e o noutate?”. „Nu prea, că a fost oprit în trafic de 12 ori până acum și are tot atâtea dosare penale”. „În America, după două infracțiuni era împușcat. Dar la ei țara nu e condusă de infractori…”.

Duminică

Referitor la Postul Crăciunului. Acesta va fi acordat unui membru de partid.


*
*