Retrospectiva săptămânii: Ianoș explică de ce e necesar să fie adusă-n țară rezerva de aur

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că la Congres ați decis să vă puneți steagurile pe unde vreți și să cântați imnul maghiarilor oriunde”. „La cât de disperat după voturile noastre este infractorul din Teleorman, bucurați-vă că mai aveți voie să vorbiți românește în Ardeal!”.

Marți

Ianoș, șeful PSD, a explicat de ce trebuie să fie adusă în ţară rezerva de aur: „Am făcut niște calcule. Noi le plătim chirie englezilor, pentru că ne țin aurul, 300.000 de euro pe an. Și nici nu-l putem fura de acolo”. „Și care-i rezolvarea?”. „Păi, a zis Vâlcov să-i dăm lui banii de chirie și ascunde lingourile în cimitir, prin cavouri”.

Miercuri

Nae polițistul, revoltat: „Parcă-i blestemată intersecția aia unde săptămânal se ciocnesc două-trei mașini”. „Ce s-a mai întâmplat?”. „Organele organului care dirija circulația în intersecție au avut de suferit. Un idiot de șofer a intrat direct în el”. „Dar de ce mai țineți și un agent în intersecție dacă există semafoare?”. „Pentru că semafoarele nu dau din mâini”.

Joi

Barney, descumpănit: „Nu credeam să ajungem în situația asta, să nu mai avem bani de salarii. Am cerut creșterea taxelor de școlarizare, dar am fost refuzați. O să ajungem să aducem acasă un mizilic de 150 de milioane de lei”. „Și cum o să acoperiți gaura?”. „Păi o să creștem valoarea șpăgilor. Fraierii de studenți n-o să dea mai mult pe taxe, o să dea pe examene”.

Vineri

La votarea proiectelor pentru bugetare participativă s-a depistat o tentativă de furt. Unele bilete erau gata bifate. Un organizator a explicat. „E jenant ce s-a petrecut, nu credeam că și la acest nivel se fură voturi”. „Și ce-ar fi de făcut?”. „Pentru a câștiga în onorabilitate, ar trebui s-o chemăm pe doamna Grapini să numere voturile”.

Sâmbătă

Bilanț senzațional la DNA. Un angajat, poate singurul, mi-a explicat: „Am avut patru rechizitorii și 6 inculpați”. „E mult? E puțin?”. „Puțin pentru câte așteaptă lumea de la noi, dar enorm la câți procurori mai suntem”.

Duminică

Pe când va fi gata Drumul Apusenilor, și DN76 va fi terminat. Complet.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale