În sfârșit, furturi la Primărie

Eram deja dezamăgit că atunci când e vorba de hoții din banul public, doar despre activitatea Consiliului Județean putem vorbi. A trebuit să vină doamna consilier local UDMR Kirei Melinda să ne arate adevărata față a mișmașurilor de pe tarlaua lui Bolojan.

Melinda a arătat că, la votarea proiectelor de bugetare participativă, un ins a băgat un vraf de buletine de vot în urnă. Respectivele voturi, introduse fraudulos, au fost anulate.

În schimb, am aflat muți de uimire că și urmașii lui Attila se dedau la furăciuni. În cadrul acelorași votări, a venit și un reprezentant al UDMR-ului, care vrea un parc în Episcopia, cu o sacoșă de buletine gata ștampilate, corpul delict aflându-se acum în custodia celor din Primărie.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 3 martie 2019 10:12

    Pai nu cu furtisaguri au furat ei Transilvania? Aveau si avantajul pozitiei geografice si nenorocirea mare ca Soleimanul Magnificul a murit, iar dobitocul care l-a urmat era un betiv ordinar. Viena arr fi cazut instant, iar Transilvania ar fi fost sub protectorat turcesc, romanii mentinindu-si religia, si drepturile la paming. Ma bucur ca rapanduele din UDMR au surprinse in fapt. De fapt, acest partid al lor nu ar trebui sa existe: este impotriva constitutiei sa ai asa ceva, cu atitea drepturi.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale