Retrospectiva săptămânii: Ianoș enumeră ce a terminat în mandatul său

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că, potrivit noilor descoperiri arheologice ale căutătorilor de comori amatori, s-au găsit podoabe și unelte vechi de două mii de ani?”. „Asta înseamnă că noi, ungurii, nu am venit pe aceste meleaguri acum un mileniu, ci mult mai devreme”.

Marți

Ianoș a contestat marile realizări liberale: „Se laudă cu un drum pe care eu l-am terminat înainte de încheierea mandatului”. „Și ce ai mai terminat în mandatul tău?”. „Păi, am terminat aeroportul, am terminat parcurile industriale și, în general, am terminat județul”.

Miercuri

Încă șeful PNL-ului a venit să ceară sprijinul organizației locale, pentru Congres. „Mă bucur că măcar voi aveți obraz, că la Cluj m-au așezat lângă toaleta sălii”. „Și care ar fi soluția să se liniștească lucrurile în partid?”. „Păi, Cîțu să facă congresul lui, cu PD-iștii lui, iar noi, liberalii, să ne alegem separat șeful”.

Joi

Nae polițistul: „În fața gării au apărut niște scandalagii are mi-au agresat un coleg. Sper că Justiția să nu le dea doar un avertisment verbal”. „În SUA cred că nici nu ajungeau pe mâna justiției. Până să ajungă pe mâna justiției, ar fi ajuns sub piciorul poliției”.

Vineri

Cu un consilier județean de la PSD: „Voi nu vreți să avem terminal cargo la aeroport?”. „Ba vrem!”. „Și atunci de ce v-ați abținut?”. „Ne-a zis șeful să nu facem pe noi de frică atunci când ne pune Bolovan să votăm. Și ca să nu facem pe noi, de frică ne-am abținut”.

Sâmbătă

Șeful de la OTL mi-a explicat ce vrea de la călători: „Le-am cerut să-și prezinte doleanțele, ca să vedem cum reconfigurăm traseele de tramvai”. „Și la ce concluzie ați ajuns?”. „Că trebuie să mărim numărul de stații la 4.691, ca să oprească tramvaiele, dacă se poate, în dreptul caselor lor”.

Duminică

Vom avea 16 stații de încărcare a automobilelor electrice. Câte una pentru fiecare mașină.


*
*