Retrospectiva săptămânii: De ce s-a supărat Birtașul pe șefii asociațiilor de proprietari

Luni

Vio către Ghiusi: „Norocul vostru cu ministrul de la Dezvoltare, că nu i-au trebuit mai mult de șase luni să vadă birocrația în domeniul autorizațiilor de construcții”. „Norocul nu este doar al nostru, ci și al vostru, dacă socotim câți bani aduce acasă”.

Marți

Birtașul, nervos pe șefii de asociații: „Dacă ar fi după ei, ne-ar lăsa cu gunoaiele în fața blocurilor. Acum au de ales, 50 de lei pe lună pe familie dacă semnează contractul sau 100 de lei dacă nu”. „Diferența de unde vine?”. „Dacă n-au contract, nu colectează selectiv, iar UE ne dă 2 milioane de euro amendă, anual. Trebuie să recuperăm de la cineva paguba”.

Miercuri

Brancardierul și-a angajat o trupă de bodiguarzi: „Păi, numai asta îți mai lipsea. Tu ai probleme cu Justiția și te înconjori de caftangii?”. „Mi s-a spus că sunt urmărit de o trupă de penali”. „Ești în eroare, ești urmărit penal, nu de niște penali”.

Joi

Nae polițistul, mirat: „De ce trebuie tăiați copacii din luncă pentru a face un trotuar?”. „Păi, dacă au căzut în zona unde se va face aleea pietonală…”. „Dar aia nu se poate face în zig-zag, să ocolească copacii, că oricum mulți dintre cei care se plimbă pe acolo sunt turmentați?”.

Vineri

Un maestru al spray-ului, cunoscut după numele de scenă drept „Jidvei cel Tânăr”, s-a apucat să mâzgălească palatele din oraș. „Dacă te chinuie talentul, de ce nu exersezi pe pereții locuinței tale?”. „Asta am vrut, dar când mă întorceam de la bufet am confundat pereții”.

Sâmbătă

Expoziție frumoasă cu mașini de epocă în Cetate. Puradel, nedumerit: „Păi, expoziție de vechituri se ține în fiecare duminică la Ocska! Numai eu am vândut 5 mașini antice, din ’72, cu 15.000 de kilometri, ținute în garaj de o doctoriță pensionară din Germania”.

Duminică

Termoficarea a oprit încălzirea. Care ai zis, mă, că avem probleme cu încălzirea globală?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de rezident oradean | 10 mai 2021 16:11

    MAI BOLSEVICILOR,DE CE NU I S-A PERMIS LUI IULIAN HORNET SA PRODUCA IN ROMANIA ,UTILAJUL CU ARDERE PRIN PIROLIZA INTERNA,CARE AR FI SCAPAT TARA DE GUNOIE SI DE AMENZI IN ACELASI TIMP.STIM CA TREBUIE SA MULTUMIM UDMR-ULUI, CA LA EI ERA MINISTERUL MEDIULUI CARE I-AU BLOCAT APROBARILE. SI ATUNCI DE CA SE PLATIM NOI AMENZILE. SA PLATEASCA CINE SABOTEAZA POPORUL ROMAN.