Retrospectiva săptămânii: De ce a ținut Ianoș să fie trecut pe invitațiile de Ziua orașului

Luni

Vio către Ghiusi: „La manifestările Centenarului de administrare românească nu l-am văzut pe Odeon îmbrăcat în honved, ca să joace rolul primarului Rimler”. „Zici 100 de ani de administrație românească? Pe dracu’! Noi conducem județul de 30 de ani, așa că e vorba de cel mult 70 la voi”.

Marți

Pe invitațiile date oficialităților cu ocazia aniversării eliberării orașului, numele lui Ianoș a fost inițial uitat. „Le-am zis că e o golănie să mă ignore, că și eu m-am implicat verbal”. „Deci s-a făcut dreptate”. „E bine și din punct de vedere politic să fiu printre organizatori, să nu zică lumea că ungurii nu au reprezentant la manifestări”.

Miercuri

Puradel, complet derutat: „A zis Primarul că ne asfaltează toate străzile din cartier”. „Și-i de bine?”. „E așa și așa. E rău că ne bagă civilizația pe gât și ne schimbă modul de viață. Dar e bine că se vor monta semne de circulație. Că toate sunt din fer”.

Joi

Șeful de la Tarom, numai zâmbet: „V-ați pus cu cine nu trebuie. Că avioanele-s prea mici, că prețurile-s prea mari… Să vă bucurați dacă o să mai vedeți pe cer și altceva în afară de ciori”. „Dar care e strategia Tarom pe viitor?”. „Cred că o să înlocuim avioanele cu planoare, iar pasagerii vor fi parașutați”.

Vineri

Minune dumnezeiască în preajma Paștilor! Bolovan a declarat că poate reia finanțarea ONG-urilor. „M-am săturat să-i văd cum stau cu mâna întinsă. Decât să le dau o ciorbă la cantina săracilor, mai bine le finanțez acțiunile”. „Nu există riscul să sifoneze banii?”. „La ce sume le pregătesc, n-o să le ajungă de niciun sifon”.

Sâmbătă

În preajma alegerilor miniştrii fac proiecte din pix. Buflea de la Transporturi: „Deja am ascuțit creionul cu care voi cere subalternilor să se gândească dacă nu ar fi cazul să propună executarea unui studiu de fezabilitate pentru electrificarea căii ferate”.

Duminică

Începe lucrul la autostrada de 5 kilometri. Autostradă sau pistă de avion?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale