Retrospectiva săptămânii: Ce spune Bolovan despre sauna de la Arena Antonio Alexe

Luni

Vio către Ghiusi: „A venit ceva lume la Zilele Sfântului Ladislau!”. „Ar fi fost și mai mulți, dar unii au preferat să facă lanț uman în jurul Primăriei pentru că vrem statuia lui Ladislau în Centru”. „Mă speriam că-l vreți pe Odeon călare, în costum de husar”.

Marți

Bolovan: „Nu-i grav că la Lord of the Dance spectatorii au transpirat mai tare ca dansatorii. Instalația de răcire e stricată, dar o s-o reparăm”. „Nu sunteți nemulțumit de subalterni că n-au reparat-o la timp?”. „Sunt nemulțumit că la ieșire nu i-au taxat pe spectatori, pentru că nu-i normal să le oferim servicii de saună gratuit”.

Miercuri

Cei din Sânmartin fac valuri odată cu deschiderea bazinului cu valuri care nu va face anul acesta valuri. Un consilier a explicat: „Am deschis bazinul cu valuri, dar instalația de valuri va veni abia anul viitor”. „Și până atunci cine face valuri?”. „Turiștii, când vor vedea că nu sunt valuri”.

Joi

Șeful de la Direcția Agricolă: „Eu am militat să nu desființăm pășunile, pentru că mai avem nevoie şi de iarbă”. „Și care e soluția?”. „Investitorii străini să suplinească necesarul de iarbă. Am înțeles că l-au prins pe unul cu 1,7 hectare de canabis”.

Vineri

Nae polițistul, revoltat: „Păi, cum e posibil, mă, la noi în țară să lăsăm să ne împuște ciocârliile? Din câte știu, e pasărea națională”. „A fost pe vremuri. Acum cred că mai degrabă sunt reprezentative şi protejate ciorile”.

Sâmbătă

Stupoare la Sorbonica: Barney, Pleșuvul și Brancardierul s-au uluit de realizările unui profesor care în patru ani a scris trei lucrări științifice de mare valoare. Barney: „E de mirare că doar în patru ani”. Brancardierul: „E de mirare că el singur”. Pleșuvul: „E de mirare că știe să scrie”.

Duminică

Județul pierde 1.000 de locutori pe an. În 600 de ani, Consiliul Județean nu va mai avea pe cine să conducă.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale