Retrospectiva săptămânii: Bolovan lansează lucrările la centuri cu gândul la invadatorii ruși

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că deja vă jucați cu focul, mai exact cu benzina. La pompele voastre e cel mai scump carburant”. „Asta înseamnă să fii deștept. Noi n-avem țiței, dar vindem la conaționali ieftin și la voi scump. Voi aveți țiței și tot scump îl vindeți la ai voștri. Deci cine-s proștii?”.

Marți

Bolovan s-a concentrat în ultima vreme pe lansarea lucrărilor la drumurile ocolitoare din localitățile județului. „Văd că mai nou marșați pe centurile ocolitoare. Care-i explicația?”. „Nu vezi ce se întâmplă în jurul nostru? Păi, dacă vin rușii să invadeze România, nu mai bine-i băgăm pe centură, să nu intre în sate și să comită furturi și violuri?”.

Miercuri

Șefa de la Arii Protejate a fost dată afară din serviciu. „Eu știu că erați numită cu sprijinul liberalilor din Bihor”. „Ei nu-și protejează nici măcar oamenii, cum ai vrea să mai protejeze și habitatul natural? Ar putea lua exemplu de la Ianoș cum are grijă de ai lui”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, pentru prima dată în panică: „Am auzit că e nasol pe la Cernobîl și mă tem foarte tare de radiații, mai ales că nu am de unde să-mi cumpăr pastile de iod”. „La ce vă trebuie iod?”. „Dacă nu iei iod, s-ar putea să nu mai poți face copii”.

Vineri

Puradel, reprezentant al hoților profesioniști, organizație obștească ce cuprinde peste trei milioane de cetățeni, a trimis un protest împotriva ridicării stării de alertă. Omul a declarat: „Dacă nu purtăm măști, va trebui să revenim la cagule, iar judecătorii consideră că în acest caz avem de-a face cu fapte agravante”.

Sâmbătă

Birtașul, hotărât să-și reintre cu toată forța în drepturi: „În sfârșit pot și eu intra pe ușa principală în Primărie și am biroul meu, că m-am săturat să semnez tot pe coridoare”.

Duminică

La ce prețuri avem la benzină, nu-i de mirare că ucrainenii nu stau la noi.


*
*