Retrospectiva săptămânii: Bolovan explică de ce a dat înapoi cu prelungirea orarelor la magazinele din zona centrală

Luni

Vio către Ghiusi: „Cum a fost la Zilele Sfântului Ladislau?”. „Cum ne-am așteptat. O grămadă de oameni puși pe distracție, mâncare bună, călăreți și atelaje…”. „Bine, măi, dar numai cai și iarăși cai? Nicio oaie?”. „Măcar de Zilele Sfântului Ladislau să ne bucurăm de herghelii, dacă acum 1.000 de ani ne-ați furat cabalinele”.

Marți

Incredibil! Bolovan a dat un pas înapoi în ce privește prelungirea orarului magazinelor de pe Centru. „Ați dat înapoi în urma presiunilor patronilor de magazine?”. „E o percepție greșită. Am făcut un pas înapoi ca să-mi iau elan. De săptămâna viitoare mă enervez și-i bag în trei schimburi”.

Miercuri

Puradel, nervos pe edil: „N-ai voie să dai de mâncare la porumbei?! Bine că măsura asta o iau abia acum, dar împotriva neamului meu a luat-o încă de acum 10 ani, când au pus la semafoare texte să nu ne dea pomană”. „Și ce ai de gând să faci?”. „O să-i propun primarului să ne lase pe noi să vânăm porumbeii. Numai așa vor avea ciorile superioritatea aeriană a municipiului”.

Joi

Nae polițistul, fiert. „Ce dracu’ ai pățit, te-au prins cu ceva șpăgi?”. „Nu, dar tot probleme financiare am. A intrat în dezbatere chestia aia cu regimul de înălțime. Ce naiba să fac? Locuiesc în centru, am 1,5 metri, precis că mă impozitează suplimentar!”.

Vineri

L-am întrebat pe Păstor ce se mai aude cu cursele aeriene externe. „Deocamdată nu mă antepronunț, dar să știți că în mod normal sigur vor exista curse externe. Adică am de gând să mai zbor o dată în China, de două ori în State și de nenumărate ori la Bruxelles”.

Sâmbătă

De ziua Drapelului, la povești cu un istoric: „De ce e așa de importantă pentru noi Ziua Drapelului?”. „Față de alte popoare e mult mai importantă, pentru că pe noi nu ne-a prea interesat să ne urmărim interesele, ci să vedem din ce parte bate vântul”.

Duminică

Lansare de carte. Un roman în care niște capete pătrate intră într-un triunghi amoros și nu mai pot ieși din acest cerc vicios.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale