Retrospectiva săptămânii: Beni Hill Asfaltatorul nu înțelege de ce l-a supărat pe ministru

Luni

Vio apevistul către Ghiusi: „Până la urmă tot o să-l punem pe Mihai Viteazul în Piață, chiar dacă voi l-ați dat jos ca să-l puneți pe Ladislau”. „Parcă era vorba că l-am dat jos ca să-l punem pe Ferdinand”. „Pentru mine Ladislau sau Ferdinand sunt același lucru, unu-i ungur, altul neamț. Istoria nu e cum vreți voi, ci cum am auzit-o eu printre halbe, la Oituz”.

Marți

Beni Hill Asfaltatorul, nedumerit de ieșirea ministrului de la Transporturi: „Nu mai înțeleg nimic. Ne tot amână cu semnarea contractului pentru autostradă și tot noi suntem de vină că nu ne apucăm odată de lucru”. „Deci minte ministrul?”. „Minte, luminată. Ne pierdem timpul cu fleacuri, când eu am atât de mult de lucru: trebuie să contest vreo zece licitații pe care le-am pierdut”.

Miercuri

Rectorul Barney, fericit de noua politică de marketing: „Am zis să aducem în vizită elevi din Arad să vadă ce universitate puternică este aproape de ei”. „Dar ei n-au universitate în orașul lor?”. „Au, dar e mult sub nivelul nostru. Dacă noi, comparativ cu Clujul, suntem la nivel de liceu, arădenii față de noi sunt la nivel de școală profesională”.

Citește continuarea pe www.eBihoreanul.ro!


*
*