Alba-Neagra ca Zăpada și cei 7 cetățeni cu probleme de altitudine

Poveste corectă din punct de vedere politic, adaptată după Fratele Grimm

A fost odată ca niciodată o poarcă de măștihoaie albă și extrem de heterosexuală, care-și ura fiica vitregă pe motiv că juna e mai frumoasă. Așa că l-a trimis pe vânător să o împuște și să-i aducă inima ca dovadă.

Vânătorul, deși era caucazian, avea un doberman și în plus era și el bănuit că nu-i destul de vesel, adică gay. La intrarea în pădure, s-a întâlnit cu Neghiobul, pădurarul, care i-a oprit. „Ce faci vânătorule?”. „Mă duc să o împușc pe Alba-Neagra”. „OK. M-am speriat că vreți să furați un lemn din codru, că uite așa rămânem noi fără clorofilă, de am ajuns să avem o gaură în stratul de ozon mai mare decât cea din bugetul țării…”.

Pădurarul, însă, în loc să o împuște pe Alba-Neagra, a omorât o căprioară, lucru absolut inacceptabil în viziunea iubitorilor de animale, care de decenii luptă pentru creșterea șeptelului. Omul s-a dus la măștihoaie și i-a oferit inima căprioarei și rărunchii, cântând: „Mare cât inima meaaaa!”.

Alba-Neagra a vagabondat prin pădure până a ajuns la casa piticilor. Acolo o așteptau trei pitici. „Unde sunt ceilalți patru?”. „Au plecat să protesteze împotriva poliției și a democrației, iar cu un drum i-am rugat să ne fure și nouă niște adidași, că nu mai avem cu ce intra în mină”. Ai dracului de capitaliști veroși, după ce că bieții de ei sunt defavorizați din punct de vedere al altitudinii, adică pitici, îi mai și bagă în mină!

Aici ar fi trebuit să apară vrăjitoarea cu un măr otrăvit, numai că asociația producătorilor de mere s-a opus pe motiv că le este lezată imaginea. Oricum, la cât de chimizată este agricultura, nici nu mai e nevoie să otrăvești mărul ca să-ți stea în gât.

Alba-Neagra le-a zis piticilor că nu mai iese din casă până dispare pandemia și poate între timp se trece de la rețeaua 5G la 7G, să aibă parte fiecare pitic de un G din partea fetei. Între timp, prințul, care era de religie neo-marxist, ar fi vrut să-i facă curte Albei-Negre, numai că încă nu se hotărâse dacă e băiat sau fată.

Până să se decidă el, Alba-Neagra a fost primită la o prestigioasă universitate americană, căci avea cele mai multe calități într-o singură persoană: era și albă, și afroamericană, nici hetero, nici bi, ci heptasexuală, și în plus avea pitici cel puțin la fel de mulți câţi are și Donald Trump pe creier.

Atenție: în funcție de împrejurări, textul poveștii se poate modifica, potrivit principiului comunist: nimic nu e mai imprevizibil ca trecutul!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale