Retrospectiva săptămânii: Ajuns nr. 2 în partid, Bolovan mărturisește cum va duce PNL la putere

Luni

Vio către Ghiusi: „Gata, ne-ați dat clasă. Dragnea era aşa de disperat că vă dădea și Ardealul, numai să nu ajungă la bulău”. „Da, da’ și ai noștri, niște boi: au mers la cacealma și le-a sărit lumea-n cap. E clar că ne-ați românizat, pentru că politicienii noștri au ajuns la fel de isteţi ca ai voștri”.

Marți

Bolovan a devenit Nr. 2 în PNL. „Dacă ar fi câștigat aripa cealaltă, făceam alianță cu pesediștii. Că fură cot la cot prin București…”. „Dar voi aveți vreun plan ca să ajungeți la putere?”. „Planul nostru este să-i lăsăm pe pesediști să se mănânce între ei. Îți imaginezi de unde-l mușcă Firea pe Ponta?”…

Miercuri

Neguș s-a apucat de bătaie în mod organizat. „Dacă tot îmi place cafteala, măcar s-o fac pentru bani. Și până acum tot o chestie de bani era, că mă amenda Poliția”. „Și cum ți se pare lupta în ring?”. „Partea nasoală e că nu poate veni gașca să mă ridice când pic”.

Joi

Orașul a rămas cu un singur mare magazin universal, de când Tiago a dat faliment. Patronul mi-a povestit: „Eu cred că e loc pentru mai multe mall-uri în oraș. Deja s-au interesat câțiva cumpărători”. „Sunt serioși?”. „Evident. Și le-am promis că le și dau sloganul cu care să deschidă: «În sfârșit, are și orașul acesta un mall»”.

Vineri

De povești cu Miss Balkana: „Cum a fost?”. „Mult mai bine ca data trecută. Acum chiar că am luat locul I, pe bune. Deși să știi că și la celălalt concurs tot eu am fost mai frumoasă, numai că acolo juriul i-a dat marele premiu uneia cu celulită”. „E rentabil să mergi la asemenea concursuri?”. „Pentru unele da, că ajung acasă doar la trei luni după terminarea competiției, mulțumită sponsorilor”.

Sâmbătă

Nae polițistul: „Vine vacanța, se întorc căpșunarii! Dacă va fi aglomerație în vămi, vom trece la controale simplificate”. „Și asta ce înseamnă, că verificați mașinile din doi în doi?”. ”Nu, înseamnă că românii pot intra nestingheriți în țară, iar sirienii nu pot ieși”.

Duminică

Ziua Iei și zilele Sfântului Ladislau. Oare cum ar arăta Ladislau în ie și cu opinci?


*
*