Rector cu moştenitor: Cum a ajuns fiul rectorului Bungău să dea lecții la Facultatea de Construcții din Oradea

Săptămâna trecută, Bihorel a dezvăluit cum Octavian Maghiar, fiul decanului Facultăţii de Medicină şi Farmacie, Adrian Maghiar, a devenit asistent universitar la facultatea condusă de tati, în urma unui concurs la care a fost singurul candidat.

Ce nu ştia Bihorel atunci, dar vă spune acum, este că nu-i singurul junior de succes al Sorbonicii. Facultatea de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură are şi ea un asistent nou, nimeni altul decât fiul rectorului Constantin Bungău, care poartă acelaşi nume cu al tatălui său.

Bungău jr. a fost tot singur candidat şi, evident, a luat concursul, ba chiar cu nota maximă, 10. Bihorel a aflat că, pentru a se putea angaja la Universitate, fiul rectorului a recurs la un artificiu.

Cum posturile de asistenţi universitari sunt rezervate doctoranzilor orădeni, iar Bungău jr. face doctoratul în Arhitectură la Cluj din 2017, astă-toamnă s-a înscris la doctorat şi la Oradea, la specializarea Inginerie şi Management, numai ca să poată concura pentru postul didactic.

Cum poate să facă tânărul Bungău simultan două doctorate se poate doar deduce: la Cluj învaţă pe bune, iar la Oradea mai mult se face. Că doar nu degeaba e fiul lui tata!


*
*