Reacție dură la Sorbonica după ce Bodog a fost prins cu plagiatul

Senatul Universității s-a cutremurat. Facultatea de Medicină s-a fisurat. Rectoratul s-a oripilat. Secretarele s-au epilat. Așa ceva e de neimaginat. Plagiat la Sorbonica?

Toți colegii săi, unul mai doctor ca altul, sunt supărați pe Florian Bodog că a fost prins cu copiuțe. Atenție, nu pentru că a copiat, ci pentru că a fost prins. De aceea se impun măsuri severe pentru ca astfel de cazuri să nu se mai petreacă.

1. Lucrarea de doctorat va fi scrisă într-un singur exemplar, aflat la domiciliul autorului.

2. Lucrarea va fi închisă în seif, iar cheia va fi înghițită de conducătorul de doctorat.

3. Utilizarea softului anti plagiat va fi interzisă 365 de zile pe an cu excepția anilor bisecți când nu va putea fi folosit 366 de zile.

4. Lucrările nu vor mai fi obligatoriu originale. Se va mări pragul de similitudine cu alte lucrări de la 10% la 95%.

5. Toate lucrările care nu au fost denunțate ca plagiate la trei zile de la susținere, se consideră originale.

6. Plagiatorii nu vor răspunde pentru faptele lor decât în fața Curții Constituționale.

7. Având în vedere că în Universitățile din România nu se mai face cercetare, nu se va mai cerceta nici autenticitatea lucrărilor de doctorat.

8. Plagiatorii vor primi salariu de merit pentru a compensa stresul la care sunt supuși în timpul verificării lucrării.

9. Se va propune un proiect de lege prin care doctoratele să nu mai fie scrise, ci prezentate exclusiv pe cale orală, ca folclorul. Să-i vedem atunci pe vânătorii de plagiate!

10. Profesorul universitar care nu a plagiat… mă-sa-i știm noi cum.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Iahim | 22 iulie 2018 09:42

    Maine poimaine, poate apare un deputat senator care isi va insusi ca idei proprii aceste reguli si il va propune lege!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale