Crișana și morții ei: Un fost redactor al cotidianului și-a „mitraliat” fostul șef chiar în paginile ziarului

Malițioșii susțin că dacă în Oradea nu ar muri nimeni timp de o lună, Crișana ar da faliment, pentru că este cotidianul cu cele mai multe anunțuri de deces.

Mai nou, însă, tot despre morții Crişanei s-a apucat  să povestească și un fost redactor, Alexandru Sfârlea, în paginile aceluiaşi ziar.

Deși se zice că „despre morți, numai de bine”, Sfârlea nu-l iartă nici în mormânt pe fostul său șef, Valentin Buzlea, un fruntaş UTC-ist mort într-un accident stupid, înecat, acum două decenii, în America, unde fusese pe banii fostului şef al sucursalei BNR, Ioan Degău.

Săptămâna trecută, Sfârlea a scris despre aroganţa şi slaba calitate umană şi profesională a lui Buzlea, adăugând că ceea ce a pus capac relației dintre ei a fost o supradoză de scrum de țigară pe care acesta i-a aruncat-o mișelește în halba de bere, fapt care i-a provocat un serios deranjament stomacal povestitorului.

În amintirile sale, în care veștejește la gazetă mai multe personalități de mult dispărute dintre cei vii, Sfârlea pornește probabil de la premisa că dacă tot nu au ziarele în România mare viitor, măcar să le facă praf și trecutul.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Sfârlea Alexandru | 7 august 2018 15:49

    Auzi, nea anonimule mincinos: i-am ,,vestejit” la ziar pe alde Laza, Șandor, Blaga, care nu sunt morți, încă. Despre Buzlea am spus doar adevărul gol-goluț și-atât. Am mai scris despre un singur decedat, Lascu, numai de bine. De ce minți și generalizezi cu nerușinare?! Spumegă… Crișul de minciunile și insinuările tale! Ha,ha,ha, haaaaa!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale