Infractor în şcoală! Mângâiat de instanţă după orgia din cimitir, derbedeul din Valea lui Mihai a jefuit o şcoală

După ce anul trecut a şocat întreaga ţară organizând o orgie în cimitirul evreiesc din Valea lui Mihai, unde împreună cu alţi amici şi-au bătut joc de o adolescentă de 13 ani, bihoreanul Kosztin Dezső a comis-o din nou.

Scăpat cu o condamnare de numai 2 ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare pe o perioadă de probă de 3 ani, luna trecută derbedeul de 19 ani a spart Şcoala generală Zelk Zoltán din oraş, s-a drogat şi a băut cu amicii într-una din sălile de curs, iar la plecare a luat cu el un calculator şi un casetofon.

Bihorel a aflat că tânărul infractor ar putea scăpa din nou, iar directorul şcolii, Csengeri Csongor, încearcă să „îngroape” povestea în plan local. Incidentul nu a fost anunţat la Inspectoratul Şcolar, ci doar la Poliţia Valea lui Mihai, dar aici dosarul nu va avea viaţă lungă întrucât părinţii suspectului au anunţat deja că vor plăti pagubele cauzate de odrasla lor. De parcă ar fi un geam spart la o miuţă, nu o infracţiune în toată puterea cuvântului…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Diana | 6 august 2019 16:19

    Sunt foarte dezamagita de tonaliatea acestui articol ca si de etichetarea tanarului care a comis infractiunile respective; cu putina documentare la un psiholog sau asistent social redactorul ar putea afla ca acesti „derbedei” au probleme in familie sau la scoala si nu stiu cum altfel sa le rezolve; ei pot fi ajutati prin consiliere sa-si constientizeze acele probleme si sa gaseasca modalitati adecvate pentru a le rezolva. Din pacate societatea noastra nu le ofera ceea ce au nevoie (consiliere) ci pedepse, care insa nu-i ajuta sa depaseasca situatiile dificile cu care se confrunta.

  2. >> Postat de Gal Eleonora | 6 august 2019 08:20

    E cazul sa se treaca la o pedeapsa drastica, absolut drastica, sa ajunga dupa gratii pentru cel putin 10 ani , cu munca dura in fiecare zi. Familia nemernicului sa fie pusa la punct. Sint cei care incurajeaza acest ticalos.