Provocare! Florian Bodog, suspectat pentru o mită de 12 mii de euro

Caz tipic de fake news. Cică senatorul și eminentul medic brancardiolog Florian Bodog ar fi fost suspectat de luare de mită. Chipurile, prin intermediul prietenului său Dan Pereș ar fi trebuit să încaseze 12 mii de euro de la trei studenți israelieni pentru ca aceștia să poată promova niște examene.

De ce zic eu că e clar o știre falsă? Pentru că pentru domnul Bodog 12 mii de euro sunt bani de țigări și, din câte știu, domnia sa nu fumează. Apoi, nu-l văd pe domnul Dan Pereș să se preteze la astfel de combinații, ca fost vameș și actual constructor. Unde mai pui că etica de la Sorbonica n-ar permite în ruptul capului ca vreun student să poată absolvi fără să cunoască materia din doască-n doască.

Iar ca tabloul să fie complet, unitatea de elită a Parchetului, DNA Oradea, a început interceptările la trei luni de la data la care s-ar fi comis abominabila faptă. Asta nu i-a împiedicat pe cei din DNA să stea cu căștile pe urechi 3 luni, în speranța că poate totuși Bodog va comite ceva sau poate altceva.


*
*